aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓκιγκς στη δίκη για κακοποίηση της πρώην του: «Δεν την χτύπησα, οι μελανιές έγιναν λόγω...

Γκιγκς στη δίκη για κακοποίηση της πρώην του: «Δεν την χτύπησα, οι μελανιές έγιναν λόγω άγριου σεξ»

Τον ισχυρισμό ότι οι μελανιές στο σώμα της πρώην συντρόφου του, Κέιτ Γκρέβιλ, δεν προέρχονται από κακοποίησή της, αλλά είναι αποτέλεσμα του… άγριου σεξ που έκαναν διατύπωσε ο Ράιαν Γκιγκς δια του δικηγόρου του! Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προπονητής της εθνικής ομάδας της Ουαλίας κινδυνεύει με πενταετή φυλάκιση για την επίθεση στην πρώην του.

«Όσα λέει είναι ένα σωρός ψέματα!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Γκιγκς, Κρις Ντόου. Ο τελευταίος διάβασε στο δικαστήριο μηνύματα που είχαν ανταλλάξει Γκιγκς και Γκρέβιλ, με τη δεύτερη να γράφει ότι: «Το μαύρισμα βγαίνει ωραίο, όπως κι η μελανιά από το σεξ» κι ότι «σε θέλω σκληρό». Η πλευρά του Γκιγκς υπογράμμισε επίσης ότι αγόρασε sex toys, μετά από προτροπή της Γκρέβιλ, η οποία ήθελε «να παίρνει πρωτοβουλίες» στο κρεβάτι.

Σε κατάθεσή της στην αστυνομία, που έδωσε το Νοέμβριο του 2020, η Γκρέβιλ ανέφερε ότι την «έσυρε» δύο φορές έξω από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και την πέταξε στο διάδρομο γυμνή κατά τη διάρκεια τσακωμών που αφορούσαν μηνύματα του Γκιγκς και φλερτ του με άλλες γυναίκες. Καταστάσεις εκτός ελέγχου, όπως σε μια περίπτωση που ο πρώην άσος της Μάντσεστερ φέρεται να την κλώτσησε στην πλάτη και να της πέταξε ένα φορητό υπολογιστή στο κεφάλι, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν την Τρίτη κατά την ακροαματική διαδικασία. Επίσης δήλωσε ότι την κουτούλησε με το κεφάλι.

Ο 48χρονος κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά και στην αδελφή του θύματος Έμμα Γκρέβιλ, την περίοδο μεταξύ Αυγούστου 2017 και Νοεμβρίου 2020. Αρνείται όλες τις κατηγορίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ