aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκέλα στα... πέναλτι η Αρσεναλ

Γκέλα στα… πέναλτι η Αρσεναλ

Eίχε γίνει πλέον συνήθεια. Η Άρσεναλ είναι η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου στην Premier League, η ομάδα που διορθώνει στην επανάληψη ότι λάθη κάνει στο πρώτο μέρος, ΄ταν και δεν έχει προηγηθεί σε κανένα από τα 10 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Το έργο έμοιαζε ότι θα επαναληφθεί όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μουστάφι έκανε ένα… κουτό πέναλτι και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έκανε το 1-0 (45’) σε ένα παιχνίδι νωθρό με λίγες καλές φάσεις.

Το εκπληκτικό γκολ της ισοφάρισης με ένα φανταστικό φάουλ του Τσάκα (51’, 1-1) έδειξε ότι θα αποτελέσει την απαρχή μίας ακόμα ανατροπής για τους «κανονιέρηδες», που στην επόμενη φάση βρήκαν και το 1-2 με κοντινό πλασέ του Ομπαμεγιάνγκ (56’) σε μία φάση που η Κρίσταλ Πάλας φωνάζει δικαίως για χέρι του Λακαζέτ στην φάση, που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ.

Η Άρσεναλ όμως δεν άξιζε να πάρει αυτό το ματς. Η είσοδος στον αγώνα του Μαξ Μέιερ έδωσε άλλη οντότητα στους γηπεδούχους, με τον Γερμανό εξτρέμ να έχει δοκάρι (64’) και άλλη μία σπουδαία στιγμή (67’).

Η Άρσεναλ έχασε μέτρα στο γήπεδο και το πλήρωσε. Ο Τσάκα έφαγε την ντρίμπλα από τον Ζαχά και υπέπεσε στο πέναλτι, ο Μιλιβόγεβιτς ευστόχησε ξανά από την λευκή βούλα (83’, 2-2) και το νικηφόρο σερί 7 παιχνιδιών της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα έλαβε τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ