aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓκανέζος ιδιοκτήτης χρυσωρυχείου θέλει την Τσέλσι

Γκανέζος ιδιοκτήτης χρυσωρυχείου θέλει την Τσέλσι

Ακόμα ένας υποψήφιος επιχειρηματίας, που θέλει να αναλάβει την Τσέλσι αυτή τη φορά από την Αφρική έκανε την εμφάνιση του.

Πρόκειται για τον Μπερνάρ Αντουί Μποασιάκο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης χρυσωρυχείου. Ο εκπρόσωπος του Γκανέζου στην καταγωγή εκατομμυριούχου επιβεβαίωσε στην «Daily Mail» τις σκέψεις που αυτός έχει για τις μετοχές των «μπλε» του Λονδίνου.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι ο ίδιος εμφανίζεται πρόθυμος, να διαθέσει μέχρι και 3 δισεκατομμύρια λίρες, προκειμένου να βγάλει τον σύλλογο από την κρίση και το αδιέξοδο που έχει επέλθει λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στον Ρομάν Αμπράμοβιτς από την κυβέρνηση της Βρετανίας, λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Στον Μποασιάκο ανήκει ένα χρυσωρυχείο που βρίσκεται στην πατρίδα του, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει καταθέσει ακόμα χειροπιαστή πρόταση.

Ωστόσο, το όνομα φαίνεται να μπλέκεται με την Τσέλσι λόγω των Ντιντιέ Ντρογκμπά και Μίκαελ Εσιέν. Μάλιστα όπως αναφέρεται ο Μποασιάκο θέλει να συνεχίσει να δίνει βαρύτητα στο όνομα της ομάδας και στην Αφρική, παίρνοντας την σκυτάλη από τους δύο αυτούς θρύλους του παρελθόντος, οι οποίοι αποτέλεσαν την αφορμή οι «μπλε» να αποκτήσουν αρκετούς οπαδούς στην αφρικανική ήπειρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ