aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΓιουβέντους και Σίτι για Ζόρντι Άλμπα

Γιουβέντους και Σίτι για Ζόρντι Άλμπα

Τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων έχει ξεκινήσει να τραβά πάνω του ο Ζόρντι Άλμπα, όσο δεν υπάρχουν εξελίξεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρσελόνα που λήγει το 2020.

O αριστερός μπακ των «μπλαουγκράνα» έχει ανέβει τον τελευταίο καιρό, ενώ επέστρεψε και στην εθνική ομάδα της Ισπανίας του Λουίς Ενρίκε. Η ιταλική «Tuttosport» επιβεβαιώνει πως ομάδες όπως οι Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι περιμένουν τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, μιας και θεωρούν τον παίκτη ως μια αξιόπιστη λύση στη θέση του.

Ο Γκουαρντιόλα, μάλιστα, γνωρίζει καλά τον παίκτη και τις δυνατότητές του. Στην Μπαρσελόνα εξετάζουν μια πιθανή πώληση του 29χρονου αμυντικού το ερχόμενο καλοκαίρι, έτσι ώστε να μην τον χάσουν χωρίς οικονομικό όφελος, όπως συνέβη με τον Ντάνι Άλβες το 2016.

Ακόμα κι έτσι πάντως, ο Ζόρντι Άλμπα δηλώνει ότι νιώθει άνετα στην Μπαρτσελόνα και έχει εκμυστηρευτεί ότι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. «Δεν έχω νέα. Είμαι ήρεμος επειδή τα πράγματα πάνε καλά. Δεν ξέρω τι σκέφτεται η ομάδα. Πρόθεσή μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου εδώ», είπε μετά τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ