aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓιούργκεν Κλοπ: «Οι φίλοι της Λίβερπουλ θα θυμούνται 60 χρόνια το γκολ του Σαλάχ!»

Γιούργκεν Κλοπ: «Οι φίλοι της Λίβερπουλ θα θυμούνται 60 χρόνια το γκολ του Σαλάχ!»

«Αν ο Ρονάλντο ή ο Μέσι βάλουν τέτοιο γκολ, όλοι θα λένε ότι είναι απίστευτοι. Όμως και ο Σαλάχ είναι ένας απίστευτος παίκτης» αποθέωσε τον Αιγύπτιο ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Μόνον παίκτες παγκόσμιας κλάσης μπορούν να πετύχουν τέτοια γκολ. Ξεγλιστράει ανάμεσα σε ορισμένους από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου και σκοράρει με το δεξί πόδι, που δεν είναι το καλό του. Είναι ένα γκολ που θα το μνημονεύουμε πολύ καιρό» δεν φείσθηκε εγκωμίων ο τεχνικός της Λίβερπουλ αναφερόμενος στο ομολογουμένως ανεπανάληπτο γκολ που πέτυχε ο Σαλάχ κόντρα στη Σίτι κάνοντας το 2-1.

«Τέτοιες προσπάθειες, τέτοια γκολ, μένουν χαραγμένα στη μνήμη αυτών που τα είδαν. Και αυτό το γκολ θα συζητείται από τους φίλους της Λίβεπρουλ για τα επόμενα πενήντα – εξήντα χρόνια» το διθυραμβικό σχόλιο του Κλοπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ