aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓιουνάιτεντ: Στην πόρτα της εξόδου Μπισάκα, Μπαϊγί και Μαρσιάλ λόγω Τεν Χαγκ

Γιουνάιτεντ: Στην πόρτα της εξόδου Μπισάκα, Μπαϊγί και Μαρσιάλ λόγω Τεν Χαγκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε τον άνθρωπο που θα την αναγεννήσει στο πρόσωπο του Έρικ Τεν Χαγκ, με τον τεχνικό του Άγιαξ να αναλαμβάνει την ομάδα μετά το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, ο Ολλανδός ετοιμάζει αρκετές αλλαγές τόσο σε παίκτες όσο και σε θέσεις στο προσωπικό του συλλόγου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, οι Άαρον Γουάν-Μπισάκα, Ερίκ Μπαϊγί και Άντονι Μαρσιάλ δεν υπολογίζονται από τον νέο τεχνικό ενόψει της επόμενης σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους μακριά από το Ολντ Τράφορντ.

Ωστόσο, ο Τεν Χαγκ αναμένεται να «απομακρύνει» κι άλλους παίκτες μέχρι το καλοκαίρι καθώς θέλει να πραγματοποιήσει ένα ολικό λίφτινγκ για να επαναφέρει τον σύλλογο του Μάντσεστερ στον δρόμο των επιτυχιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ