aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΓιουνάιτεντ: Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ

Γιουνάιτεντ: Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ είναι μια ανάσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα τόσο με την καταλανική Sport όσο και με το βρετανικό goal οι διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα είναι σε πολύ καλό σημείο τις τελευταίες ώρες και ο Ολλανδός έτοιμος να μετακομίσει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το deal θα ανέρθει περίπου στα 80 εκατομμύρια ευρώ, κοντά στην τιμή που είχε ορίσει η Μπάρτσα με τους δύο συλλόγους να προχωρούν σε αμοιβαίους συμβιβασμούς για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Στο στρατόπεδο» των «Κόκκινων διαβόλων» αναφέρουν ότι η συμφωνία θα σφραγιστεί τις προσεχείς ώρες (μέχρι 30 Ιούνη).

Ο Έρικ τεν Χαγκ θέλει τον πρώην παίκτη του στον Άγιαξ υπό τις οδηγίες του στη Γιουνάιτεντ και με τον Πογκμπά να αποχωρεί ως ελεύθερος θυμίζουμε υπάρχει χώρος στη μεσαία γραμμή.

Ο Ντε Γιονγκ αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι του 2019 και φέτος συμπλήρωσε τις 46 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 4 γκολ και 5 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ