aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓιουνάιτεντ: Οι παίκτες ζητούν να μη γίνει το gala λήξης της σεζόν λόγω «ντροπής»

Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες ζητούν να μη γίνει το gala λήξης της σεζόν λόγω «ντροπής»

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» ζήτησαν να μην γιορτάσουν το gala των βραβείων του συλλόγου που γίνεται για περισσότερο από μια δεκαετία λόγω της απογοητευτικής σεζόν.

Από μια ψευδαίσθηση επιστροφής στις επιτυχίες -με την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο- στην ωμή πραγματικότητα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί μια αδιαμφισβήτητα κακή χρονιά παρά τα όνειρα για επιτυχίες που έφερε μαζί του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Μετά τον αποκλεισμό τους από την Ατλέτικο Μαδρίτης στα προημιτελικά του Champions League, οι «κόκκινοι διάβολοι» κλήθηκαν να χωνέψουν ότι δεν θα βρίσκονται του χρόνου στην διοργάνωση των αστεριών.

Για την ακρίβεια αν κόντρα στην Πάλας δεν έρθει η νίκη τότε η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να αρκεστεί στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Conference League.

Η απογοήτευση κι οι ανεκπλήρωτες προσδοκίες λοιπόν οδήγησαν τους παίκτες της ομάδας – σύμφωνα με την Daily Mail- στο να ζητήσουν ακύρωση των βραβείων τους τέλους της σεζόν.

Το εν λόγω gala που λαμβάνει χώρα εδώ και μια δεκαετία στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ περιλαμβάνει ένα εορταστικό δείπνο κι ένα πάρτι στο οποίο βραβεύονται οι κορυφαίοι της χρονιάς για τον σύλλογο σηματοδοτώντας και το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Στα αποδυτήρια όμως θεωρούν οτι δεν είναι ώρα για πάρτι κι αν οι ιθύνοντες εισακούσουν την επιθυμία τους τότε θα είναι πρώτη φορά που ακυρώνεται το gala εδώ και πάνω από δεκαετία!

Φέτος η Big-6 επέβαλε τον νόμο της με την Σίτι και τη Λίβερπουλ να μάχονται για τον τίτλο, την Τσέλσι να διασφαλίζει την τρίτη θέση κι απομένει να κριθεί το τελευταίο εισιτήριο για το Champions League, το οποίο διεκδικούν η Άρσεναλ και η Τότεναμ που βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην 4η και 5η θέση με 68 και 66 βαθμούς αντίστοιχα.

Όσο για τη Γιουνάιτεντ (58) που συμπληρώνει την εξάδα, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα εξασφαλίσει την παρουσία της στο Europa League στη χειρότερη θα συμβιβαστεί με το Conference.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ