aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Για… πάντα στο λιμάνι του ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει καταφέρει να διαμορφώσει χαρακτήρα νικητή στην Λίβερπουλ. Οι «Κόκκινοι» επί της παρουσίας του έχουν αλλάξει κατά πολύ το dna τους έχοντας δημιουργήσει τον μύθο του ισχυρού σε Αγγλία και Ευρώπη.

Η επιτομή του θάρρους ήταν το παιχνίδι της Τρίτης. Εκεί όπου η Λίβερπουλ κατάφερε να πραγματοποιήσει την ανατροπή της χρονιάς επιστρέφοντας μετά το εις βάρος της 3-0 της Βαρκελώνης. Χωρίς του Σαλάχ και Φιρμίνο και όμως. Οι «Κόκκινοι» κατάφεραν να σοκάρουν την Ευρώπη και με τους Βαινάλντουμ και Οριγκί να πετάξουν τους «Μπλαουγκράνα» από το τρένο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δένει» τον Κλοπ η Λίβερπουλ

Όλα αυτά συνηγορούν στο πως γίνεται εξαιρετική δουλειά υπό την καθοδήγηση του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός χαίρει απόλυτης στήριξης των ποδοσφαιριστών του αλλά και της διοίκησης. Μάλιστα, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα ανεξαρτήτου αποτελέσματος του τελικού της Μαδρίτης στο Λίβερπουλ τρέχει η ανανέωση των δύο πλευρών.

Το συμβόλαιο του 51χρονου τεχνικού με την Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Εντούτοις οι Άγγλοι επιθυμούν την περαιτέρω παραμονή του στο Λιμάνι πιστεύοντας απόλυτα το πλάνο του προτείνοντας του νέο πενταετές συμβόλαιο. Ο Κλοπ βρίσκεται στο Άνφιλντ από το καλοκαίρι του 2015 δημιουργώντας χρόνο με τον χρόνο το σύνολο που έχει στο μυαλό του. Με σωστές κινήσεις η Λίβερπουλ έχει γιγαντωθεί φθάνοντας φέτος σε μια τρομερή χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ