aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓια δεύτερο συνεχόμενο μήνα, MVP της Άρσεναλ ο Μαρτινέλι

Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, MVP της Άρσεναλ ο Μαρτινέλι

Την εξαιρετική σεζόν που διανύει με την φανέλα της Άρσεναλ συνεχίζει ακάθεκτος ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι, παρά το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη την πρώτη επικράτησή της στο νέο έτος, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Βραζιλιάνος συνεχίζει να είναι πάρα πολύ επικίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες, ενώ και στην «λευκή» ισοπαλία της Άρσεναλ με την Μπέρνλι στο «Έμιρεϊτς» πριν από 10 ημέρες, αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου, υστερώντας πάντως στην τελική προσπάθεια.

Άμεση συνέπεια της κατάστασης που τον διακρίνει, αποτέλεσε η ανάδειξή του σε καλύτερο ποδοσφαιριστή των Λονδρέζων και για τον μήνα Ιανουάριο, με τον Μαρτινέλι να καταλαμβάνει το εν λόγω βραβείο για δεύτερη μόλις φορά στην καριέρα του και για… δεύτερη συνεχόμενη συνολικά!

Ο Δεκέμβριος για τον Βραζιλιάνο ήταν η αρχή για πολύ μεγάλα πράγματα, ο Ιανουάριος το επιβεβαίωσε και η δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ που έλεγε «θυμηθείτε το όνομα του», πιθανώς υπερκαλύπτει και τα βραβεία του MVP των τελευταίων 60 ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ