aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓη και ύδωρ η Γιουνάιτεντ για Μανωλά

Γη και ύδωρ η Γιουνάιτεντ για Μανωλά

Αν έλεγαν στον Κώστα Μανωλά πριν μερικά χρόνια ότι τον θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί και να γελούσε μαζί τους. Σήμερα όμως, αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν, ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» τον θέλουν και είναι διατεθειμένοι να δώσουν 38 εκατομμύρια ευρώ στη Ρόμα για να τον κάνουν δικό τους.

Η αγγλική εφημερίδα «Sun» αναφέρει, ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να εντάξει στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ τον Έλληνα αμυντικό και είναι διατεθειμένη να ξοδέψει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 38 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Ρόμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του διεθνούς ποδοσφαιριστή εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια, όμως είναι η πρώτη φορά που γίνεται λεπτομερής παρουσιάση και εμφανίζεται συγκεκριμένο ποσό. Μάλιστα, το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο «special One» ήθελε τον Βίκτορ Λίντελοφ της Μπενφίκα, αλλά η περίπτωση του 22χρονου δεν προχώρησε και γι’ αυτό στράφηκε εκ νέου στη λύση Μανωλά.

Η αγγλική εφημερίδα μάλιστα το πάει και ένα βήμα παραπέρα, γράφοντας, πως σε περίπτωση που οι «τζιαλορόσι» αρνηθούν, τότε η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα καταθέσει νέα πρόταση ύψους 47 εκατομμυρίων αυτή τη φορά, ώστε να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις των Ρωμαίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ