aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEGazzetta Dello Sport: «Τότεναμ και Γιουβέντους τα φαβορί για Λουκάκου αν φύγει από την Τσέλσι»

Gazzetta Dello Sport: «Τότεναμ και Γιουβέντους τα φαβορί για Λουκάκου αν φύγει από την Τσέλσι»

Το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι μοιάζει αβέβαιο μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του και σύμφωνα με τη «Gazzetta Dello Sport» Τότεναμ και Γιουβέντους θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη μεταγραφή του.

Η Τσέλσι προσπαθεί να συνέλθει από τις απουσίες, τα μαζεμένα «στραβοπατήματα» του τελευταίου διαστήματος, μα περισσότερο από τις δηλώσεις-«βόμβα» του ακριβότερου αποκτήματος της ιστορίας της, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στο Λονδίνο και την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ίντερ. Ο Ρομέλου Λουκάκου προκάλεσε αναστάτωση με τα λεγόμενά του και μόλις έξι μήνες μετά τη μεταγραφή των 115 εκατομμυρίων ευρώ μοιάζει… φευγάτος από τους Λονδρέζους. Με δεδομένο, όμως, ότι οι οπαδοί και η διοίκηση της Ίντερ δεν δείχνουν ανταπόκριση στο ενδεχόμενο επιστροφής του, ο θηριώδης Βέλγος πολύ πιθανό να ψάξει αλλού την επόμενη ομάδα της καριέρας του και η «Gazzetta Dello Sport» παρουσιάζει ως φαβορί την Τότεναμ και τη Γιουβέντους!

Οι Σπερς κι ο Αντόνιο Κόντε, συγκεκριμένα, ενδιαφέρονται για τον 28χρονο φορ και οι σχέσεις του με τον πρώην προπονητή του στους Νερατζούρι παραμένουν ιδανικές, συνθήκη που μπορεί να παίξει τον ρόλο της ως προς την ολοκλήρωση του deal. Παράλληλα, οι Μπιανκονέρι φέρεται να βρίσκονται επίσης στο κόλπο, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα για τη θέση του στράικερ τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, όπως και η Τότεναμ!

Η ξαφνική ρήξη του Λουκάκου με την Τσέλσι, όμως, ενδέχεται να προκαλέσει ντόμινο κι αν ο παίκτης δεν τα βρει τους επόμενους μήνες με το κλαμπ και τον Τόμας Τούχελ, τότε δεν αποκλείεται να στρέψει το βλέμμα του σε μια άλλη ομάδα του Λονδίνου όπως οι Σπερς ή στην επιστροφή του στην Ιταλία για χάρη της Γηραιάς Κυρίας. Κάτι που πάντως, είχε αρνηθεί στο πρόσφατο παρελθόν, απορρίπτοντας την πιθανότητα να φορέσει τη φανέλα άλλης ιταλικής ομάδα εκτός της Ίντερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ