aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΦτιάχνει άγαλμα αφιερωμένο στον Αγκουέρο η Μάντσεστερ Σίτι

Φτιάχνει άγαλμα αφιερωμένο στον Αγκουέρο η Μάντσεστερ Σίτι

Άγαλμα προς τιμήν του Σέρχιο Αγκουέρο θα δημιουργήσει η Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης δέκα ετών από την ιστορική νίκη της επί της ΚΠΡ, η οποία χάρισε στους «πολίτες» το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 44 ολόκληρα χρόνια!

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε σκοράρει εκείνο το τεράστιας σημασίας γκολ για τη Σίτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων εκείνης της αναμέτρησης, χαρίζοντας στην ομάδα του εκείνον τον τίτλο στο… νήμα.

Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος θα πραγματοποιηθούν στις 13 του ερχόμενου Μαΐου, ενώ εκείνες τις ημέρας θα διοργανωθούν από τη Μάντσεστερ Σίτι και διάφορες εκδηλώσεις, αφιερωμένες στην κατάκτηση εκείνου του πρωταθλήματος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε πως θα διοργανώσουμε μία σειρά από εκδηλώσεις και δραστηριότητες, με τις οποίες θα γιορτάσουμε τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το ιστορικό παιχνίδι με την ΚΠΡ, στο οποίο η ομάδα μας σκόραρε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά για να πάρει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια, σε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θα τιμηθεί και ο Σέρχιο Αγκουέρο, με τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός του, το οποίο θα σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί από τον φημισμένο γλύπτη, Άντι Σκοτ», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ