aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φραστική επίθεση του Κλοπ σε Ράμος

Σκληρό και απρόσεχτο χαρακτήρισε το μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος στον Μο Σαλάχ ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον Ισπανό αμυντικό.

«Το ξαναείδα φυσικά. Κάποιος μου το έδειξε ακριβώς μετά τον αγώνα. Αν το ξαναδείς και δεν είσαι με τη Ρεάλ Μαδρίτης τότε πιστεύεις ότι είναι σκληρό και απρόσεχτο. Δεν σκέφτεσαι πως είναι ένα ωραίο μαρκάρισμα. Ήταν απρόσεχτο. Δεν νομίζω ότι ο Μο θα τραυματιζόταν σε κάθε τέτοια περίπτωση. Αλλά αυτό δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. Δεν είμαι σίγουρος αν θα έχουμε ξανά τέτοια εμπειρία. Πήγαινε ρίξε αγκωνιά στον τερματοφύλακα, ρίξε τον πρώτο σκόρερ τους κάτω σαν παλαιστής και έτσι κερδίζεις. Ο Ράμος είπε κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Ως άνθρωπος δεν μου άρεσαν οι αντιδράσεις του. Αυτό που έλεγε ήταν «Εντάξει και τι θέλουν; Είναι φυσικό». Όχι δεν είναι φυσικό. Αν το VAR έρθει αυτή είναι μία κατάσταση που πρέπει να κοιτάξεις ξανά. Όχι να δώσεις κόκκινη κάρτα, αλλά να πεις «τι είναι αυτό». Αν μαζευτούν όλες οι περιπτώσεις του Ράμος και βλέπω ποδόσφαιρο από 5 χρονών, τότε θα μαζευτούν πολλά. Στον προηγούμενο τελικό ήταν υπεύθυνος για την κόκκινη κάρτα του Κουαδράδο. Ο καθένας χρησιμοποιεί το κάθε του όπλο για να κερδίσει. Ο κόσμος μπορεί να νομίζει ότι είμαι και εγώ έτσι. Δεν είμαι, τόνισε.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ αναφέρθηκε και στον Λορίς Κάριους, υποστηρίζοντας ότι ο Φραντς Μπεκενμπάουερ τον ενημέρωσε για τη διάσειση του Γερμανού τερματοφύλακα.

«Μου τηλεφώνησε ο Φραντς Μπεκενμπάουερ. Ξεκίνησε και μου είπε: «ο τερματοφύλακας σου είχε διάσειση. Έχω έρθει από τον γιατρό της Μπάγερν Μονάχου και μου είπε ότι ήξερε ακριβώς την κατάσταση και ότι ο Λορίς είχε διάσειση μετά το χτύπημα του Ράμος». Ο κόσμος είπε ότι δημοσιεύσαμε την ιατρική αναφορά λόγω πολιτικής, όμως δεν είναι έτσι. Δεν το χρησιμοποιήσαμε ούτε δευτερόλεπτο ως δικαιολογία. Αλλά πώς να μην δώσουμε μια εξήγηση; Το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος ακόμα δεν το πιστεύει. Τώρα φέρνουμε νέο τερματοφύλακα και ο κόμος νομίζει ότι δεν το πιστεύουμε ούτε εμείς, αλλά θα παίρναμε τον Άλισον ακόμα και αν είχαμε κερδίσει τον τελικό», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ