aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΦούντωσαν οι φήμες για Κριστιάνο Ρονάλντο - Τι «λένε» οι στοιχηματικές

Φούντωσαν οι φήμες για Κριστιάνο Ρονάλντο – Τι «λένε» οι στοιχηματικές

Αβέβαιο φαίνεται πως είναι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Κάτι η διαφαινόμενη απώλεια του φετινού τίτλου και κάτι ο αποκλεισμός από την Πόρτο στο Champions League, σε συνδυασμό πάντα με τις υψηλές αποδοχές του Πορτογάλου, έχουν φουντώσει τα σενάρια αποχώρησης του 36χρονου σούπερ σταρ.

Μάλιστα, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Marca», δεν αποκλείεται η νέα σεζόν να βρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ξανά στην Ισπανία και τη Μαδρίτη, για λογαριασμό της Ρεάλ!

Στο ρεπορτάζ καταγράφεται η θετική διάθεση αμφότερων των πλευρών για να προκύψει… επανασύνδεση, ενώ ο ατζέντης του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, παρουσιάζεται να έχει κάνει ήδη μια πρώτη ανεπίσημη επαφή με τους ανθρώπους της Βασίλισσας, σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του πελάτη του.

Την ίδια στιγμή οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αν αποχωρήσει, λοιπόν, το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους θεωρούν ως πρώτο φαβορί για την απόκτησή του την Παρί Σεν Ζερμέν με απόδοση 2.50, ενώ ακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 3.50.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην τρίτη θέση με απόδοση 5.00, τιμή που μοιάζει αρκετά δελεαστική αν πιστέψουμε τα τελευταία δημοσιεύματα για το ενδεχόμενο επιστροφής του Πορτογάλου στη Μαδρίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ