aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΦούντας: Έφτασε μια ανάσα από την Στόουκ Σίτι!

Φούντας: Έφτασε μια ανάσα από την Στόουκ Σίτι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η Στόουκ Σίτι κινήθηκε για την απόκτηση του Ταξιάρχη Φούντα με την Ραπίντ Βιένης ωστόσο να βάζει φρένο στη μετακίνηση του!

Ο Ταξιάρχης Φούντας έφτασε πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση του από την Ραπίντ Βιένης. Ο 25χρονος φορ, ο οποίος στην τρέχουσα σεζόν έχει καταγράψει στο πρωτάθλημα Αυστρίας 8 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ διανύει την δεύτερη χρονιά του στον αυστριακό σύλλογο.

Ένας τραυματισμός στον καρπό στο πρώτο ματς κόντρα στην Άρσεναλ στους ομίλους του Europa League, είχε ως συνέπεια ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ να χάσει έδαφος μένοντας για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Φούντας, ο οποίος είχε δείξει τα διαπιστευτήρια του στην περυσινή σεζόν σταματώντας στα 19 γκολ σε 27 παιχνίδια, απασχόλησε σφόδρα την Στόουκ, η οποία στοχεύει στην άνοδο της στην Premier League μέσω των πλέι-οφ.

Οι Άγγλοι είχαν στην κορυφή της λίστας τους τον Έλληνα στράικερ και μάλιστα κινήθηκαν για την απόκτηση του με την Ραπίντ Βιέννης ωστόσο να μην ανάβει το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η μεταγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ