aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΦήμες για κρυφό συμβόλαιο του Μαντσίνι με τη Μάντσεστερ Σίτι

Φήμες για κρυφό συμβόλαιο του Μαντσίνι με τη Μάντσεστερ Σίτι

«Βροχή» αποκαλύψεων για τα κρυφά έγγραφα της Μάντσεστερ Σίτι προκύπτει από την Αγγλία!

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του «Sky Sports» εντός όλων των στοιχείων που υπάρχουν αναφορικά με τον σύλλογο, φαίνεται πως οι «πολίτες» έχουν αναμειχθεί σε σκάνδαλο με κρυφά συμβόλαια. Αυτό σημαίνει πως άλλα είχαν υπογραφεί επίσημα και είχαν δηλωθεί στα επίσημα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου κι άλλα τελικά ίσχυαν!

Σύμφωνα λοιπόν με το Sky Sports, «Προπονητής με τετραετή παρουσία ανάμεσα στο 2009 και το 2018 φέρεται να είχε υπογράψει κι άλλο κρυφό συμβόλαιο με διαφορετικά χρήματα ως απολαβές στην ομάδα».

Όπως προκύπτει από τα συγκεκριμένα στοιχεία που ελέγχθηκαν, ο προπονητής στον οποίο γίνεται η αναφορά είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος είχε βρεθεί στο συγκεκριμένο διάστημα στον πάγκο της ομάδας, έχοντας την συγκεκριμένη θητεία.

Ο Μαντσίνι είχε ετήσιο βασικό μισθό 1,6 εκατ. ευρώ «καθαρά», αλλά αυτό το «μυστικό» συμβόλαιο, του απέφερε επιπλέον 1,9 εκατ. ευρώ, σε ετήσια βάση.

Με τον Ιταλό στο «τιμόνι» η Σίτι επέστρεψε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 44 ολόκληρα χρόνια, το 2012 με το πιο δραματικό φινάλε όλων των εποχών στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ