aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΦίλος της Γιουνάιτεντ ζήτησε τη φανέλα του Φιρμίνο και την… έκρυψε ενοχικά!

Φίλος της Γιουνάιτεντ ζήτησε τη φανέλα του Φιρμίνο και την… έκρυψε ενοχικά!

Ένα απίθανο συμβάν, πολύ… μακριά από τα ελληνικά ήθη κι έθιμα, «έπιασε» ο φακός μετά τον ιστορικό διασυρμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ (0-5).

Με την ολοκλήρωση του εφιάλτη κι ενώ οι ομάδες επέστρεφαν στα αποδυτήρια, ένας φίλος των «διαβόλων» ζήτησε από έναν αντίπαλο, τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, τη φανέλα του και ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν του χάλασε χατίρι.

Ο φίλος της Γιουνάιτεντ έχοντας ένα… ένοχο βλέμμα γρήγορα φρόντισε να κρύψει το «κειμήλιο» γνωρίζοντας πως αν γινόταν αντιληπτός μπορεί και να αντιμετώπιζε προβλήματα από ομοϊδεάτες του.

Πάντως το βίντεο έγινε viral και ο νεαρός άκουσε τα εξ αμάξης από άλλους οπαδούς της Γιουνάιτεντ που δεν θα ζητούσαν ποτέ τη φανέλα από έναν παίκτη της μισητής αντιπάλου. Πόσω μάλλον μετά από ένα 0-5!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ