aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΦιλίπε Λουίς: «Ο Αζάρ δεν έκανε προπονήσεις, έπαιζε Super – Mario πριν τα ματς»

Φιλίπε Λουίς: «Ο Αζάρ δεν έκανε προπονήσεις, έπαιζε Super – Mario πριν τα ματς»

Η χαλαρότητα του Εντέν Αζάρ σε όλο της το μεγαλείο! Ο πρώην σούπερ σταρ της Τσέλσι και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε τον δικό του τρόπο για να λάμπει στην Premier League, προτού του προκύψουν όλα τα προβλήματα στην Ισπανία…

Ο Εντέν Αζάρ είναι παίκτης που μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Απλά, λιτά, ξεκάθαρα. Δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς που τον έχει δει να παίζει…

Στην Τσέλσι έκανε πράγματα και θαύματα, έγινε θρύλος του συλλόγου, πρόσφερε τίτλους και αποχώρησε ως ένας από τους καλύτερους φίλους του κλαμπ.

Στην Ρεάλ τα πράγματα έχουν στραβώσει όσο δεν πάει, αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα τραυματισμών, δεν μπορεί να… στεριώσει στα πλάνα του Ζιντάν και ίσως να έχει αποφασίσει ν’ αλλάξει και τον τρόπο σκέψης του πλέον. Να γίνει… περισσότερο επαγγελματίας.

«Δεν έκανε κανονικές προπονήσεις πριν από τα ματς. Έβγαινε στο γήπεδο με άλυτα κορδόνια στα παπούτσια. Στ’ αποδυτήρια μέχρι και πέντε λεπτά πριν από τα παιχνίδια έπαιζε στο κινητό του Super Mario. Κι όμως, όταν άρχιζε το παιχνίδι, δεν μπορούσε κανείς να του πάρει τη μπάλα. Ξέφευγε από τρεις και τέσσερις αντιπάλους και έπαιρνε τις νίκες μόνος του.

Έχει απίστευτο ταλέντο, αλλά επειδή ήταν τόσο χαλαρός, πάντοτε του έλειπε η φιλοδοξία, να μπορεί να πει “θα γίνω ο κορυφαίος”. Γιατί πραγματικά θα μπορούσε να γίνει…» είπε στην Daily Mail ο Φιλίπε Λουίς που τον έζησε για μια σεζόν στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ