aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΦιλική «τεσσάρα» της Λίβερπουλ στην Μπαρσελόνα (vid)

Φιλική «τεσσάρα» της Λίβερπουλ στην Μπαρσελόνα (vid)

Λίβερπουλ… φωτιά. Οι reds διέλυσαν σε φιλική αναμέτρηση την Μπαρτσελόνα με το βαρύ 4-0 στο κατάμεστο Γουέμπλεϊ, με τον Μανέ να ανοίγει λογαριασμό με την κόκκινη φανέλα. Δείτε τα γκολ των «κόκκινων»!

«Ονειρικά» ξεκίνησε το παιχνίδι για τους reds που στο 15′ πήραν «κεφάλι» στο σκορ με τον Μανέ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Λίβερπουλ έπειτα από καταπληκτική ομαδική ενέργεια.

Ο Λαλάνα πήρε την μπάλα πίσω από την σέντρα, πέρασε δύο παίκτες της Μπαρσελόνα, «έσπασε» την μπάλα δεξιά στον Φιρμίνιο ο οποίος μπήκε στην μεγάλη περιοχή, την ξανάδωσε στον Άγγλο που με την σειρά του την «έστρωσε» στον επερχόμενο Μανέ που με δύναμη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν. Η Μπαρσελόνα δεν μπόρεσε να απαντήσει με το ημίχρονο να βρίσκει τους «μπλαουγκράνα» πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Λουίς Ενρίκε όχι μόνο δεν ισορρόποιησε το ματς, αλλά βρέθηκε να χάνει με τρία γκολ διαφορά σε διάστημα δύο λεπτών. Στο 47′ o Μασεράνο στην προσπάθεια του να ανακόψει παράλληλη σέντρα του Λαλάνα, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ένα λεπτό αργότερα ο Οριγκί θα τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του έπειτα από κλέψιμο στο κέντρο του γηπέδου. Το τελικό 4-0 θα πετύχει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των reds Μάρκο Γκούγκιτς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ