aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΦάρκε: «Παίκτης με μεγάλες δυνατότητες ο Τζόλης»

Φάρκε: «Παίκτης με μεγάλες δυνατότητες ο Τζόλης»

Ειδική αναφορά στον Χρήστο Τζόλη έκανε ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το εναρκτήριο ματς των νεοφώτιστων στην Premier League, απέναντι στη Λίβερπουλ.

«Είμαι πάντα προσεκτικός στο να εγκωμιάζω υπερβολικά νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά είναι ένας παίκτης με μεγάλες δυνατότητες και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον φέραμε εδώ και που θα δουλέψουμε μαζί του», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός αναφερόμενος στον Έλληνα διεθνή, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες από τον ΠΑΟΚ αντί περίπου 11 εκατ. ευρώ (που μπορεί να φτάσουν τα 13 εκατ. με τα διάφορα μπόνους).

Η Νόριτς, στην οποία αγωνίζεται και ο -επίσης πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ- Δημήτρης Γιαννούλης, επανέρχεται στην Premier League μετά το σύντομο πέρασμά της την περίοδο 2019-20. Τότε, τα «καναρίνια» επέλεξαν να μην ξοδέψουν χρήματα για μεταγραφές και να χρησιμοποιήσουν τα έσοδα από τη συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία, προκειμένου να κλείσουν «τρύπες» του παρελθόντος. Υποβιβάστηκαν εύκολα, αλλά επέστρεψαν και πλέον έχουν υψηλότερες βλέψεις.

«Εχω την αίσθηση ότι είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι απ΄όσο ήμασταν πριν δύο χρόνια. Τότε είχαμε μόνο έναν παίκτη με εμπειρία από την Premier League, τον Αλεξ Τέτεϊ. Παραμένουμε ο μοναδικός αυτοχρηματοδοτούμενος σύλλογος σε αυτό το επίπεδο, οπότε είμαστε ακόμη αουτσάιντερ, αλλά αυτή τη φορά δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάποιο θαύμα, χρειαζόμαστε λίγη τύχη με τους τραυματισμούς και σκληρή δουλειά», δήλωσε ο Φάρκε, ο οποίος εργάζεται στο «Κάροου Ρόουντ» από το 2017 και ήταν τεχνικός της Νόριτς και στην προηγούμενη παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ