aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΦαν Ντε Μπεεκ: Από παγκίτης έγινε αρχηγός της Γιουνάιτεντ

Φαν Ντε Μπεεκ: Από παγκίτης έγινε αρχηγός της Γιουνάιτεντ

Την περασμένη σεζόν θα θέλει να την βγάλει γρήγορα από το μυαλό του ο 24χρονος μέσος, καθώς παρά το γεγονός ότι κατέγραψε 34 συμμετοχές στην Premier League, πήρε φανέλα βασικού μόνο σε τέσσερα παιχνίδια.

Ο Φαν Ντε Μπεεκ δεν κέρδισε ποτέ την εμπιστοσύνη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος στα περισσότερα παιχνίδια προτιμούσε να στραφεί στις λύσεις των Φερνάντες, Πογκμπά, Φρεντ, Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ στη μεσαία γραμμή.

Ωστόσο, τη νέα σεζόν ο Νορβηγός τεχνικός σκοπεύει να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Ολλανδό άσο προκειμένου να αποδείξει την αξία του και το ταλέντο που διαθέτει.

Στο πρόσφατο φιλικό των «κόκκινων διαβόλων» με την Μπρέντφορντ, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2, ο Φαν Ντε Μπεεκ δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα. Πέρασε ως αλλαγή στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Νεμάνια Μάτιτς, έδωσε τη θέση του στον Φαν Ντε Μπεεκ και πριν αποχωρήσει από το γήπεδο του παρέδωσε το περιβραχιόνιο. Μετά από αυτή την κίνηση, ο κόσμος που γέμισε το «Ολντ Τράφορντ» χειροκρότησε και αποθέωσε τον άλλοτε αστέρα του Άγιαξ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ