aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΦαν Ντάικ – «Η μεταγραφή μου στην Λίβερπουλ το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο» (pic)

Φαν Ντάικ – «Η μεταγραφή μου στην Λίβερπουλ το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο» (pic)

27 Δεκεμβρίου 2017: Η Λίβερπουλ πραγματοποίει ίσως την πιο ουσιαστική μεταγραφή της σύγχρονης ιστορίας της. Οι Κόκκινοι ανακοινώνουν την απόκτηση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να βγάζει από τα ταμεία της το ποσό των 84,6 εκατομμυρίων ευρώ, κάνοντας τον Ολλανδικό άσο, την ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Η αρχή για τον τότε 26άχρονο άσο δεν ήταν ρόδινη. Το πόσο που δαπανήθηκε για να αποκτηθεί αλλά και ο σοβαρός τραυματισμό από τον οποίο προερχόταν σήκωσε κύμα αμφισβήτησης στο πρόσωπο του, ωστόσο ο Φαν Ντάικ αποδέχθηκε την πρόκληση. Ηταν ο παίκτης ο οποίος τελειοποίησε την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και ο άνθρωπος που ήταν καταλύτης για την επιστροφή των Reds τόσο στην κορυφή της Ευρώπης, όσο και της Premier League.

Ο Φαν Ντάι θυμήθηκε την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ και με μία δημοσίευση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανέφερε ότι η μετακίνηση στους Κόκκινους του Μερσεσάϊντ ήταν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο της ζωής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ