aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΦαν Χάαλ: «Καλό το θεάμα, όπως… και το 1-0»!

Φαν Χάαλ: «Καλό το θεάμα, όπως… και το 1-0»!

Το ιδανικό για τον Λουίς Φαν Χάαλ και τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν ο συνδυασμός καλής εμφάνισης, γκολ και νίκης στον αποψινό τελικό του Κυπέλλου ενάντια στην Κρίσταλ Πάλας.

Ο Ολλανδός, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι και με 1-0 θα ήταν ευχαριστημένος, αρκεί η ομάδα του να φέρει εις πέρας τον στόχο της.  Το ιδανικό για τον Λουίς Φαν Χάαλ και τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν ο συνδυασμός καλής εμφάνισης, γκολ και νίκης στον αποψινό τελικό του Κυπέλλου ενάντια στην Κρίσταλ Πάλας.

«Σαφώς και θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε μια όμορφη νίκη, με εντυπωσιακά γκολ. Και το 1-0, όμως, θα είναι αρκετό, διότι η νίκη είναι το σημαντικότερο πράγμα όταν παίζεις τελικούς. Εάν χάσεις, δεν παίρνεις τίποτα», τόνισε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Το ιδανικό θα ήταν να αγωνίζονταν δύο επιθετικές ομάδες, κάτι που θα βοηθούσε ώστε να δούμε ένα καλό ματς. Νομίζω, όμως, ότι η Πάλας θα αμυνθεί σφιχτά και θα επιδιώξει να χτυπήσει γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Θα είναι δύσκολο ματς. Κανείς δεν μπορεί να μαντέψει το αποτέλεσμα ενός τελικού».

Τα ευχάριστα για τον Φαν Χάαλ έρχονται από το μέτωπο των τραυματιών και των τιμωρημένων. Οι Ρόχο, Φελαϊνί, Νταρμιάν και Σνέιντερλιν είναι πίσω, κάτι που ενδεχομένως φέρει και αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Ολλανδός πάντως τόνισε πως: «Έχω πολλούς έτοιμους ποδοσφαιριστές, πλέον, και αυτό για μένα είναι δύσκολο διότι θα πρέπει να απογοητεύσω ορισμένους.

Ένα χρόνο τώρα δούλεψα με 27 παίκτες και όλοι έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό. Σε κάποιους θα πρέπει να πω ότι δεν θα είναι στην αποστολή. Δεν είναι ωραίο… Πρέπει να διαλέξω την ομάδα που θα έχω μαζί μου και επίσης θα πρέπει αναγκαστικά να απογοητεύσω κάποιους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ