aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEFA Cup: Η Μάντσεστερ Σίτι προετοιμάζεται για τον τελικό με... Έλτον Τζον και Coldplay

FA Cup: Η Μάντσεστερ Σίτι προετοιμάζεται για τον τελικό με… Έλτον Τζον και Coldplay

Την Παρασκευή πριν από τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της Μπρέντφορντ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφραζε τις σκέψεις του να δώσει στον εαυτό του και στους παίκτες δύο μέρες άδεια.

«Από την εμπειρία μου, ο καλύτερος τρόπος προετοιμασίας για σημαντικούς τελικούς είναι να αποσυνδεθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο», είπε ο κόουτς της Σίτι. «Νωρίτερα στην καριέρα μου, σκεφτόμουν: Πρέπει να προετοιμαστώ για τον τελικό. Πρέπει να δω πολλά βίντεο. Αυτή τη φορά, θα περάσω χρόνο με την οικογένειά μου.», πρόσθεσε.

Λοιπόν, πώς πήγε αυτή η βδομάδα; Αντί να περάσει τη Δευτέρα και την Τρίτη χαλαρώνοντας, τι έκανε; Παρακολούθησε βίντεο με τους αντιπάλους του στο Τσάμπιονς Λιγκ και το τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. «Δεν ήξερα πολλά για την Ίντερ οπότε πέρασα λίγο χρόνο, ίσως μιάμιση μέρα παρακολουθώντας όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια της. Και μετά από αυτό, επανεξέτασα τα παιχνίδια που παίξαμε εναντίον της Γιουνάιτεντ, τη συγκέντρωση μας, το πρέσινγκ μας».

Ωστόσο βρήκε χρόνο και για χαλάρωση αφού το βράδυ της Τετάρτης, παρακολούθησε ζωντανά τον Έλτον Τζον σε συναυλία στο AO Arena του Μάντσεστερ.Το ίδιο βράδυ, οι παίκτες του παρακολούθησαν τους Coldplay από τα ιδιωτικά τους κουτιά στο Etihad Stadium.

«Όταν έχεις αυτές τις εκδηλώσεις σε αυτή την πόλη, πρέπει να πας», είπε ο Γκουαρδιόλα. «Ο Έλτον Τζον είναι ένας από τους θρύλους και φυσικά οι παίκτες πήγαν στους Coldplay. Ήταν φανταστικό. Μπορείτε είτε να είστε στο σπίτι και να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να είστε σε μια συναυλία απολαμβάνοντας τους καλούς ταλαντούχους μουσικούς».

Η απόφαση του Γκουαρδιόλα να δώσει στους παίκτες του λίγο χρόνο και να τους επιτρέψει να χαλαρώσουν θεωρείται έξυπνη διαχείριση δεδομένου του μεγέθους των δύο αγώνων που θα παίξουν. Από το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Σίτι έχει παίξει 37 παιχνίδια σε 167 ημέρες – και αυτό περιλαμβάνει μια δεκαήμερη διεθνή διακοπή τον Μάρτιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ