aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕζίλ, άλλαξε όνομα! (videos)

Εζίλ, άλλαξε όνομα! (videos)

Ανάθεμα αν πετύχει ποτέ «κανονικό» γκολ… Γιατί ο Μεσούτ Εζίλ δεν σκοράρει. Ζωγραφίζει!

Ο Γερμανός ήταν ΞΑΝΑ «όλα τα λεφτά» για την Άρσεναλ, βάζοντας με κεφαλιά-λόμπα(!) στη θέση τους τις καρδιές των Λονδρέζων, που είδαν τη Στόουκ να προηγείται στην αγγλική πρωτεύουσα, με υπογραφή… Λίβερπουλ!

Οι πρώην «κόκκινοι», Τζο Άλεν και Τσάρλι Άνταμ, άγχωσαν τους οπαδούς των «κανονιέρηδων», με τον πρώτο να κερδίζει -από τον Τσάκα- στο 29’ το πέναλτι με το οποίο ο δεύτερος άνοιξε το σκορ για τους «πότερς».

Πριν «βγει» το ημίχρονο, ωστόσο, στο 42’, ο Γουόλκοτ ισοφάρισε, για να έρθει η γκολάρα του Εζίλ στο 50’, να φέρει «τούμπα» τους φιλοξενούμενους. Ο Γερμανός έπιασε μια απίθανη κεφαλιά, «κρέμασε» τον γκολκίπερ της Στόουκ και επέτρεψε στην Άρσεναλ να πατήσει κορυφή -στους 34 βαθμούς, μαζί με την Τσέλσι.

Οι «κανονιέρηδες», μάλιστα, έχοντας αποβάλει το άγχος της «γκέλας», πέτυχαν και τρίτο γκολ, με τον Ιουόμπι, στο 75’, για το τελικό 3-1. Από εκεί και πέρα, «τριάρες» είχαμε ΠΑΝΤΟΥ και στα υπόλοιπα ματς!

Σε ένα κλασικό, αγγλικό παιχνίδι, Χαλ και Κρίσταλ Πάλας… έμειναν στο 3-3, με τους φιλοξενούμενους να ανατρέπουν στο 70’ το 1-0 από το 27’, τους γηπεδούχους να προηγούνται ΞΑΝΑ, 3-2 στο 78’, αλλά τους «αετούς» να παίρνουν, τελικά, τον βαθμό της ισοπαλίας, με γκολ του Κάμπελ στο 89’.

Μεγάλη νίκη, δε, για την Μπέρνλι, 3-2 την Μπόρνμουθ στο ντέρμπι σωτηρίας, ενώ η Σουόνσι, με δύο γκολ του Γιορέντε, διέλυσε 3-0 τη Σάντερλαντ στην Ουαλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ