aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Εξετάζει Αρτούρ Μαζουακού η Ρόμα

Πέρασε όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη φαίνεται πως έχει ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικό πρώτο μισό στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ. Όπως αναφέρει το Tuttomercatoweb, η Ρόμα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γάλλου αριστερού οπισθοφύλακα (όπως και του Καταλανού Αλέις Βιδάλ της Μπαρσελόνα), προκειμένου να καλύψει το κενό του Έμερσον Παλμιέρι που εκτός απροόπτου θα πωληθεί στην Τσέλσι, «πακέτο» με τον Έντιν Τζέκο.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, Μονακό και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επίσης ανάμεσα στις ομάδες που παρακολουθούν ζεστά την περίπτωση του άλλοτε μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος κοστολογείται από τα Σφυριά στα 20.000.000 ευρώ. Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Αρτούρ Μαζουακού αποκάλυψε ιταλικό Μέσο ενημέρωσης, αναφέροντας πως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μονακό εξετάζουν επίσης την περίπτωση του Γάλλου πρώην αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε πως προ ημερών ο ατζέντης του Μαζουακού είχε αποκαλύψει πως «στόχος είναι η Serie A. Τον είχα προτείνει στη Νάπολι πριν από τρία και δύο χρόνια και τώρα πιθανόν το έχουν στο μυαλό τους, μαζί με τη Γιουβέντους, τη Τζένοα και τη Μίλαν. Σαφώς πρώτα πρέπει να υπάρξουν συζητήσεις, ο παίκτης παρακολουθείται από αρκετά κλαμπ, μεταξύ των οποίων και η Νάπολι».

«Σχεδόν είχαμε υπογράψει με τη Τζένοα πριν από τρία χρόνια, όμως τότε ο Ολυμπιακός δημιούργησε προβλήματα και το deal χάλασε. Η Γιουβέντους ήταν η πρώτη ομάδα που έστειλε scout για αυτόν πριν από χρόνια, όταν ακόμα έπαιζε στη Ligue 1 με την Βαλενσιέν», είχε προσθέσει στην τότε συνέντευξή του σε ιταλικό Μέσο ο Φραντσέσκο Λινγκέντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ