aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΈξαλλος ο Κλοπ με τον ρέφερι, ο Κέιν το είδε απλά ως «σκληρό τάκλιν» (vid)

Έξαλλος ο Κλοπ με τον ρέφερι, ο Κέιν το είδε απλά ως «σκληρό τάκλιν» (vid)

Στη Λίβερπουλ έμειναν με τρομερά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις στο ισόπαλο (2-2) παιχνίδι με τα «σπιρούνια» το απόγευμα της Κυριακής στο Λονδίνο.

Ο Κλοπ δεν μπορούσε να διανοηθεί πως έγινε και ο Χάρι Κέιν παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο αφότου πήγε με τις τάπες στα πόδια του Άντι Ρόμπερτσον, ενώ, ο Σκωτσέζος φουλ μπακ στο δεύτερο μέρος αποβλήθηκε με χρήση του on-field video review, σωστά, για τον τρόπο με τον οποίο κλώτσησε αντίπαλό του.

«Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν διαιτητή, μόνο μαζί σου» είπε ξεκάθαρα προς τον διαιτητή ο Kloppo μετά το τέλος του ματς, για να δηλώσει μπροστά στις κάμερες πως: «Νομίζαμε ότι έλειπε ο VAR στη φάση του Κέιν».

Ο Άγγλος επιθετικός, πάντως, τα είδε όλα μια χαρά και υπερασπίστηκε τον εαυτό του με την κουβέντα πως: «Ήταν δυνατό τάκλιν, αλλά όχι για αποβολή, αφού βρήκα και τη μπάλα…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ