aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΈξαλλος με Γιουβέντους ο Ντιμπάλα, πιο κοντά στην έξοδο

Έξαλλος με Γιουβέντους ο Ντιμπάλα, πιο κοντά στην έξοδο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Πάουλο Ντιμπάλα στη Γιουβέντους, καθώς η ομάδα του Τορίνου ωθεί τον Αργεντινό προς την έξοδο και συγκεκριμένα προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό «εμπόδιο» για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή με τον Ρομέλου Λουκάκου, αφού πρόθεσή του ήταν να μείνει στους «μπιανκονέρι» για να παλέψει για τη θέση του στην ομάδα του υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ωστόσο, σε σημερινή συνάντηση που είχε με τη διοίκηση και σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, του ξεκαθαρίστηκε ότι πρέπει να αποχωρήσει, με τον ίδιο να παρουσιάζεται εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά της ομάδας προς το πρόσωπό του.

Όλα αυτά έρχονται σε συνέχεια των δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία η Γιούβε έχει ζητήσει από τον παίκτη να μην προπονείται μέχρι να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του. Κατόπιν τούτου, ο 25χρονος σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά τη μετακόμισή τους στους «κόκκινους διαβόλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ