aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΈβερτον για Μουρίνιο, γράφουν οι Times!

Έβερτον για Μουρίνιο, γράφουν οι Times!

Η πλειοψηφία ΜΜΕ και φιλάθλων στην Αγγλία θεωρεί δεδομένο ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα εργάζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη περίοδο. Ας κρατάμε όμως μικρό καλάθι μέχρι (και αν) να επισημοποιηθεί ο «γάμος».

Σύμφωνα, άλλωστε, με το έγκριτο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports, ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός της Τσέλσι δεν έχει συμφωνήσει (ακόμα τουλάχιστον) να αναλάβει τους «κόκκινους διαβόλους».

Δημοσίως ο Μουρίνιο έχει δηλώσει σίγουρος ότι από τον Ιούλιο θα εργάζεται εκ νέου, αλλά την ίδια ώρα ο Λουίς φαν Χάαλ επισημαίνει ότι ελπίζει πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2017.

Στο μεταξύ, δημοσίευμα από τους Sunday Times αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Έβερτον για τον Special One! Η ομάδα του Λίβερπουλ θέλει να εκμεταλλευτεί την κωλυσιεργία της Γιουνάιτεντ και να προτείνει συμβόλαιο στον Πορτογάλο.

Βέβαια, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Έβερτον είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες μεν, αλλά που εξελίσσεται, ενώ ο Μουρίνιο συνήθως αναλαμβάνει ομάδες έτοιμες για τίτλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ