Έτοιμη να βγάλει έως και 4 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της είναι η Έβερτον προκειμένου να εξασφαλίσει το «ΟΚ» της Σαουθάμπτον για την πρόσληψη του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της ομάδας.
Για μεγάλα πράγματα ετοιμάζεται το φετινό καλοκαίρι η Έβερτον, καθώς η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος έφερε και πολλά χρήματα στο ταμείο των «ζαχαρωτών».
Ο προπονητής των «Άγιων» αποτελεί διακαή πόθο του νέου μεγαλομετόχου, Φαρχάντ Μοσίρι, και πλην του ποσού που ετοιμάζεται να προσφέρει στη Σαουθάμπτον, θα καταθέσει στον Κούμαν αποδοχές ύψους 8 εκατ. ευρώ και παράλληλα 130 εκατ. ευρώ για την ενίσχυσή της ομάδας.
Παρά την επιθυμία της Έβερτον, η υπόθεση της διαδοχής του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ παραμένει ανοιχτή και οι εναλλακτικές λύσεις ακούν στα ονόματα των Φρανκ Ντε Μπουρ και Ουνάι Έμερι.