aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΈτοιμη να δώσει «χρυσάφι» για Ικάρντι η Γιουνάιτεντ

Έτοιμη να δώσει «χρυσάφι» για Ικάρντι η Γιουνάιτεντ

Ο Αργεντινός επιθετικός δηλώνει χαρούμενος στο Μιλάνο, όμως φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει το καλοκαίρι αν η Ιντερ δε καταφέρει να τερματίσει στη πρώτη τριάδα και να αγωνιστεί στο Τσαμπιονς Λιγκ. Οι άνθρωποι των «νερατζούρι» ευελπιστούν πως θα καταφέρουν πείσουν τον Μάουρο να μείνει στην ομάδα, όμως είδη οι διαπραγματεύσεις έχουν καθυστερήσει αρκετά.

Τα δημοσιεύματα σχολίασε η σύντροφος και μάνατζερ του Γουάντα Νάρα λέγοντας: «Εγώ φροντίζω για το μέλλον του. Μεγάλα σωματεία ενδιαφέρονταν για εκείνων και παλιότερα όμως επέλεγε πάντα την Ίντερ. Έχει κάνει πολλά φορώντας αυτά τα χρώματα. Ο Μάουρο θέλει το καλύτερο για την Ιντερ και εγώ το καλύτερο για αυτόν. Θα ακούσω τις προτάσεις των Ρεάλ, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα αποφασίσω το καλύτερο». Να σημειωθεί πως ο Ικάρντι έχει πετύχει 89 γκολ και 21 ασίστ στην Σέριε Α οπού και αγωνίζεται από τη σεζόν 2013-14.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ