aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτοιμη για το τρίποντο η Άρσεναλ

Έτοιμη για το τρίποντο η Άρσεναλ

Άρσεναλ και Σαουθάμπτον θα βρεθούν αντιμέτωπες για την 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι κανονιέρηδες του Αρσέν Βενγκέρ έχουν ως μονόδρομο το τρίποντο στον σημερινό αγώνα μετά και τις απώλειες των πρώτων δύο αγωνιστικών με Λίβερπουλ και Λέστερ. Έχοντας την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Γουότφορντ της περασμένης αγωνιστής αλλά και με τους νεοαποκτηθέντες Πέρεζ και Μουστάφι να αυξάνουν τις επιλογές του Γάλλου τεχνικού, αναμένονται να βρίσκονται σε πολύ βελτιωμένη αγωνιστική κατάσταση.

Οι «Άγιοι» του Σαουθάμπτον όπου ακόμη αγνοούν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στην Άρσεναλ. Όσον αφορά τα τελευταία μετεγγραφικά η Σαουθάμπτον κατάφερε να αποκτήσει την τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου τον Μπουφάλ από την Λιλ, δαπανώντας το ποσό των 16 εκατομμυρίων, το οποίο αποτελεί και ρεκόρ για τον αγγλικό σύλλογο. Επίσης η ομάδα του Κλοντ Πιέλ έχει στο μυαλό της και τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Σπάρτα Πράγας για τον πρώτο αγώνα των ομίλων του Γιουρόπα λιγκ.

Αγωνιστικά νέα

Άρσεναλ: Δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο μέσος Ράμσεϊ και θα λείψει ξανά. Γνωστές από το ξεκίνημα της σεζόν οι υπόλοιπες απουσίες, δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Γκάμπριελ, Μέρτεζακερ και ο επιθετικός Γουέλμπεκ.

Σαουθάμπτον: Εκτός του Μπουφάλ, δεν υπολογίζεται ο μέσος Πιεντ που έχει τραυματιστεί σοβαρά και ενδέχεται να χάσει όλη τη σεζόν. Ο βασικός τερματοφύλακας Φόρστερ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν αγωνίστηκε με την εθνική Αγγλίας, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα δώσει το παρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ