aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΕτοιμάζει πρόταση για τον Μέσι τον Ιανουάριο

Ετοιμάζει πρόταση για τον Μέσι τον Ιανουάριο

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα κοιτούν την αγορά για να μπορέσουν να βελτιώσουν το ρόστερ της ομάδας τους και να την ενισχύσουν. Κάποιοι το συνδυάζουν αυτό με τη δεδομένη προσπάθεια που θα γίνει για να παραμείνει ο Μέσι στην Καταλονία.

Ο Αργεντινός μπορεί να παρέμεινε στην ομάδα, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες το επόμενο καλοκαίρι όταν και μένει ελεύθερος θα φύγει αν δεν δει κάποια πράγματα να αλλάζουν.

Για αυτό το λόγο η διοίκηση της Μπαρτσελόνα κοιτά δύο άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται για τους Πογκμπά και Αλάμπα.

Μόνο που υπάρχουν και άλλες ομάδες οι οποίες θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση με τον Αργεντινό και να τον αποκτήσουν. Μία από αυτές είναι η Μάντσεστερ Σίτι η οποία φαίνεται ότι δεν θέλει να περιμένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Για αυτό το λόγο είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς του Μέσι τον Ιανουάριο. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό και το ποσό που δίνει η αγγλική ομάδα το οποίο φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Σίγουρα το συγκεκριμένο ποσό δεν αντιπροσωπεύει την αξία του Μέσι, όμως ο Αργεντινός μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και η Μπαρτσελόνα δε θα βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της εάν εκείνος επιλέξει να φύγει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ