aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕτοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Γιουνάιτεντ

Ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Γιουνάιτεντ

Για την απόκτηση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς από τη Λάτσιο κινείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ.

Μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμη η σεζόν, ωστόσο στο Μάντσεστερ ετοιμάζονται ήδη για την επόμενη μέρα, καθώς μετά την πρόσληψη του Ερίκ Τεν Χαγκ η Γιουνάιτεντ κινείται και για μεταγραφές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, οι Άγγλοι ετοιμάζονται να κάνουν επίσημη πρόταση στη Λάτσιο για την απόκτηση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, τον οποίο μάλιστα έχουν παρακολουθήσει από κοντά άνθρωποι της ομάδας στα τελευταία του παιχνίδια.

Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί η περίπτωσή του, καθώς για τον Σέρβο μέσο ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους από τη Serie A όπου αγωνίζεται, αλλά και η Παρί Σεν Ζερμέν που αναμένεται να κάνει rebuild το καλοκαίρι, με τους Ρωμαίους να αναμένεται να ζητήσουν περίπου 70 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Τη φετινή σεζόν ο 27χρονος χαφ έχει καταγράψει 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λάτσιο, έχοντας βρει δίχτυα 9 φορές, ενώ έχει μοιράσει παράλληλα και 12 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του με τους Ιταλούς εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ