aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕτοιμάζει κίνηση για Ικάρντι η Γιουνάιτεντ

Ετοιμάζει κίνηση για Ικάρντι η Γιουνάιτεντ

Κίνηση για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι ετοιμάζεται να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία είναι διατεθειμένη να δώσει ένα αστρονομικό ποσό προκειμένου να αποκτήσει τον αρχηγό της Ίντερ.

Αποτελεί έναν από τους καλύτερους επιθετικούς αυτή την στιγμή στον κόσμο και όχι άδικα, καθώς πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν.

Ο λόγος για τον Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ. Ο 25χρονος Αργεντινός στην καταγωγή, ο οποίος αποτελεί τον αρχηγό των «νερατζούρι» βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με την Ole Magazine και την Daily Telegraph ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» Ζοζέ Μουρίνιο επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός δεινού επιθετικού για την γραμμή κρούσης της ομάδας του, με τον Ικάρντι να είναι μια από τις περιπτώσεις η οποία πληρεί τις προϋποθέσεις.

Πέρυσι ο Ικάρντι κατάφερε σε 34 αγώνες να βρει 29 φορές τον δρόμο για τα δίχτυα και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του. Από την πλευρά της η διοίκηση της έτερης ομάδας του Μάντσεστερ ετοιμάζεται να καταθέσει το ποσό των 110.000.000 ευρώ, προκειμένου η Ίντερ να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του παίκτη,ο οποίος το καλοκαίρι βρέθηκε στο στόχαστρο της Ρεάλ ωστόσο προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα του Μιλάνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ