aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕθνική Αγγλίας: O Σάουθγκεϊτ «έκοψε» Σάντσο και Λίνγκαρντ

Εθνική Αγγλίας: O Σάουθγκεϊτ «έκοψε» Σάντσο και Λίνγκαρντ

Ο Τζέιντον Σάντσο και ο Τζέσε Λίνγκαρντ δεν διάγουν τις καλύτερες ημέρες τους στο Μάντσεστερ. Οι δυο μεσοεπιθετικοί δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με αποτέλεσμα ο χρόνος συμμετοχής τους να είναι περιορισμένος. Ο πρώτος μετράει 12 συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκ των οποίων μόνο οι πέντε είναι στο βασικό σχήμα, ενώ ο δεύτερος έχει 8 συμμετοχές, μόλις μία στη βασική ενδεκάδα και αθροιστικά 154 αγωνιστικά λεπτά.

Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής των δυο μεσοεπιθετικών τη Γιουνάιτεντ οδήγησε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να «κόψει» τους δυο ποδοσφαιριστές από τις κλήσεις της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τα ερχόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα «Λιοντάρια» θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την Αλβανία (12/11, 21:45) και εκτός έκδρας το Σαν Μαρίνο (15/11, 21:45).

O Βρετανός εκλέκτορας επέλεξε εν συγκρίσει με τις προηγούμενες κλήσεις του να αφήσει εκτός και τον Έμιλ Σμιθ Ρόου, της Άρσεναλ. Όσον αφορά τις επιστροφές στην αποστολή της Αγγλίας στην διάθεση του Σάουθγκεϊτ βρίσκονται ο Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Τζουντ Μπέλινγκχαμ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι κλήσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ