aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έριξε «βόμβα» με Ρονάλντο η «Sun»

Φαίνεται ότι η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι οριστική σύμφωνα με την Αγγλική «Sun».

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος έχει κατακτήσει τα πάντα με τη φανέλα της «Βασίλισσας», είχε δείξει τις προθέσεις του με δηλώσεις του μετά το τέλος του φετινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δηλώσεις που ενόχλησαν αρκετά την διοίκηση της Ρεάλ και πιο συγκεκριμένα τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος της «Βασίλισσας» είχε θεωρήσει λανθασμένο το τάιμινγκ των δηλώσεων του Ρονάλντο και φαίνεται να του το κρατάει.

Στις διαπραγματεύσεις για ανανέωση του συμβολαίου του Κριστιάνο, ο Πορτογάλος φέρεται να ζήτησε αμοιβές που αγγίζουν τα €1.550.000 εβδομαδιαίως, ποσό που η Ρεάλ δεν διατίθεται να πληρώσει. Ο Ρονάλντο με το ισχύον συμβόλαιο κερδίζει 400.000 € την εβδομάδα, την ώρα που ο Νεϊμάρ παίρνει περίπου €710.000  και ο Λιονέλ Μέσι €770.000.

Για την ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για την απόκτηση. Στο παρελθόν ο Πορτογάλος έχει εκφραστεί επανειλημμένα με τα καλύτερα λόγια για τη Γιουνάιτεντ και το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα. Θα κάνει ό,τι περνάει από…την τσέπη της για να δελεάσει τον Κριστιάνο.

Προς το παρών όμως ο Ρονάλντο παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ της Ρωσίας και θα προσπαθήσει να κουβαλήσει στις πλάτες του για άλλη μια φορά την αγαπημένη του Πορτογαλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ