aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΈρικ Γκαρσία: Η πρώτη κίνηση του Λαπόρτα στην Μπαρτσελόνα

Έρικ Γκαρσία: Η πρώτη κίνηση του Λαπόρτα στην Μπαρτσελόνα

Ο Έρικ Γκαρσία της Μάντσεστερ Σίτι θα αποτελέσει τη πρώτη κίνηση στη νέα εποχή του Λαπόρτα στην Μπαρτσελόνα!

Έρικ Γκαρσία: Ο Ζοάν Λαπόρτα βρίσκεται και πάλι στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα και είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του μεταγραφική κίνηση, που ακούει στο όνομα του Έρικ Γκαρσία!

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Πολίτες και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά!

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει ολοκληρώσει τις επαφές για τη μεταγραφή του Έρικ Γκαρθία από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Θα είναι η πρώτη μεταγραφή της νέας προεδρίας του Ζοάν Λαπόρτα, όπως σχετικά αναφέρει η αθλητική εφημερίδα «Sport».

Ο 19χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός αποτελεί κορυφαίο στόχο των «μπλαουγκράνα» για την αμυντική γραμμή τους και ανέβασε την πρόταση της κοντά στα 25 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του.

Ο Γκαρθία απέρριψε ξανά την πρόταση του αγγλικού συλλόγου για νέο συμβόλαιο, καθώς έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Καταλονίας και επιστρέφει στην Βαρκελώνη με στόχο να γίνει ο ηγέτης άμυνα!

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και αποτελεί «προϊόν» της φημισμένης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, εντάχθηκε το 2017 στο δυναμικό των «σίτιζενς», ενώ την περίοδο 2019-20 έκανε ντεμπούτο στην Premier League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ