aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕποχή Ποτσετίνο και επίσημα στην Τσέλσι

Εποχή Ποτσετίνο και επίσημα στην Τσέλσι

Έξι χρόνια μετά την τρομερή σεζόν με την Τότεναμ, οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση 86 βαθμών και παρουσιάζοντας ένα τρομερό σύνολο που έπαιζε εκπληκτικό ποδόσφαιρο, αλλά απέτυχε να πάρει το πρωτάθλημα όταν έφτασε αρκετά κοντά, ο Ποτσετίνο αναλαμβάνει τους μπλε του Λονδίνου.

Επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από τα τέλη του 2019, όταν τότε, μερικούς μήνες μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη δεν είχε πλέον κάτι άλλο να δώσει στα «σπιρούνια» και η πορεία είχε αρχίσει να είναι επικίνδυνα κατηφορική…

Πέρασε από την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου πανηγύρισε τίτλους, αλλά δεν κατάφερε να τα βάλει με τις μεγάλες προσωπικότητες και πλέον επιστρέφει στην Αγγλία και την κορυφαία Λίγκα για λογαριασμό της Τσέλσι.

Το συμβόλαιό του έχει ισχύ 2+1 ετών, με ημέρα έναρξης της 1η Ιουλίου. Παίρνει στα χέρια του ένα ρόστερ εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, με πληθώρα ποιοτικών παικτών, αλλά με τεράστια ανάγκη να καταφέρει να τους ενώσει και να βγάλει τον καλύτερό τους εαυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ