aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕπιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Ζιρού ο Πίρλο

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Ζιρού ο Πίρλο

Για την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού από την Τσέλσι είναι πολύ πιθανό να κινηθεί η Γιουβέντους κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως παραδέχθηκε ο τεχνικός των «μπιανκονέρι», Αντρέα Πίρλο.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την προσεχή μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας του, έπειτα από τη νίκη με 4-1 επί της Ουντινέζε (στο ματς όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε σε γκολ τον Πελέ), ο 41χρονος προπονητής δήλωσε: «Έχουμε ήδη συζητήσει με το κλαμπ τι θέλουμε να κάνουμε και αν υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες. Η μεταγραφική αγορά ανοίγει τη Δευτέρα. Τον Ιανουάριο είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις το σωστό προφίλ, αλλά ένας επιθετικός χρειάζεται. Ελπίζουμε να κάνουμε κάτι τις επόμενες μέρες».

Όταν μάλιστα του έγινε συγκεκριμένη ερώτηση για τον Γάλλο επιθετικό, ο Πίρλο απάντησε: «Ίσως ο Ζιρού να είναι χρήσιμος».

Ο 34χρονος Ζιρού πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι (9 γκολ σε 15 συμμετοχές), ωστόσο δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Φρανκ Λάμπαρντ. Έτσι, η παρουσία του στο Λονδίνο αναμένεται να λάβει τέλος, με αρκετούς «μνηστήρες» να πρόκειται να τον διεκδικήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ