aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕπιτέλους νίκη για Τσέλσι, πήρε το «θρίλερ» και ανέβηκε μόνη τρίτη η Νιούκαστλ (vids)

Επιτέλους νίκη για Τσέλσι, πήρε το «θρίλερ» και ανέβηκε μόνη τρίτη η Νιούκαστλ (vids)

Την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις πέτυχε η Τσέλσι, επικρατώντας 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριζ» για την 20η αγωνιστική της Premier League!

Οι «μπλε» κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας κοντά στο γκολ, τόσο στο 25′ με τον Τιάγκο Σίλβα, όσο και στο 33′ με τον Χάβερτς και στο 42′ με τον Λουίς Χολ. Το τέρμα το οποίο έκρινε το ματς πέτυχε ο Χάβερτς στο 64ο λεπτό με πανέμορφη κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, έπειτα από γύρισμα του Ζιγέκ!

Νίκη με την οποία οι Λονδρέζοι έβαλαν τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων στο πρωτάθλημα (2 ήττες), ανεβαίνοντας στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς – ισόβαθμοι με τη Λίβερπουλ – και στο -5 από την πέμπτη Τότεναμ.


Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Νιούκαστλ πήρε δια… πυρός και σιδήρου την εντός έδρας νίκη επί της μαχητικής Φούλαμ (1-0), ανεβαίνοντας εκ νέου στην τρίτη θέση της Premier League με 38 πόντους και στο… -1 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι!


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ