aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕπίσημη η μεταγραφή ρεκόρ της Νότιγχαμ με Γκιμπς-Γουάιτ: Στα 50 εκατ. ευρώ το deal!

Επίσημη η μεταγραφή ρεκόρ της Νότιγχαμ με Γκιμπς-Γουάιτ: Στα 50 εκατ. ευρώ το deal!

Στην ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της προχώρησε η Νότιγχαμ Φόρεστ! Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε το ποσό-ρεκόρ των 50 εκατ. ευρώ στη Γουλβς και έκανε δικό της τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ!

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τη Φόρεστ, ενώ ο Άγγλος μαέστρος πήρε τη φανέλα με το νούμερο «10».

Ο Γκιμπς-Γουάιτ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Γουλβς, ανέβηκε στην πρώτη ομάδα όπου συνολικά μέτρησε 88 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ ενδιάμεσα είχε και ένα πέρασμα ως δανεικός από Σουόνσι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Είναι παράλληλα διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Αγγλίας. Πάντως, τις τελευταίες ώρες η Έβερτον προσπάθησε να τον κλέψει αλλά ο Γκιμπς-Γουάιτ είχε ήδη πειστεί να μετακομίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ