aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕπικό tweet της Βασιλείας για τον... άτιτλο Κλοπ

Επικό tweet της Βασιλείας για τον… άτιτλο Κλοπ

Η Λίβερπουλ έχει λίγες πιθανότητες να κατακτήσει τίτλο και φέτος, αφού η εξαιρετική της πορεία σε πρωτάθλημα και Champions League πέφτει πάνω σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.

Στις 9 Οκτωβρίου του 2015, ο Γιούργκεν Κλοπ, φρέσκος τότε στον πάγκο των Reds, είχε δηλώσει: «Δώστε μας λίγο χρόνο να δουλέψουμε, αλλά όταν θα κάθομαι εδώ σε τέσσερα χρόνια, πιστεύω πως θα έχουμε τουλάχιστον έναν τίτλο. Διαφορετικά, θα πάω να δουλέψω στην Ελβετία».

Κάποιοι βλέποντας τη Λίβερπουλ να μένει και φέτος με άδεια χέρια, «ξέθαψαν» τη δήλωση αυτή του Γερμανού τεχνικού. Η Βασιλεία δεν έχασε την ευκαιρία και με αρκετή δόση χιούμορ έγραψε στο Twitter της: «Είναι τιμή μας που ο κ. Κλοπ φαίνεται να ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία και που πολλοί από σας προτείνετε τη Βασιλεία ως επόμενη ομάδα του. Όμως είμαστε χαρούμενοι με τον τωρινό μας προπονητή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ