aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΕπικερδέστερο γήπεδο της Ευρώπης το Έμιρειτς

Επικερδέστερο γήπεδο της Ευρώπης το Έμιρειτς

Το πιο κερδοφόρο γήπεδο της Γηραιάς Ηπείρου διαθέτει η Άρσεναλ σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης που πραγματοποίησε η αμερικανική εταιρία «Deloitte».

Τα ποσά που προσμετρήθηκαν για το πόρισμα αυτής της έρευνας προέρχονται από τις πωλήσεις των εισιτηρίων αλλά και τη γενικότερη κατανάλωση σε όλους τους χώρους του γηπέδου με τους «κανονιέρηδες» να βρίσκονται στην πρώτη θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας για τη σεζόν 2014-15.

Ο λονδρέζικος σύλλογος έβαλε στα ταμεία του 132 εκατομμύρια ευρώ από τη αυτή διαδικασία, νούμερο που μεταφράζεται περίπου στο 30% του ετήσιου τζίρου της ομάδας. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το Σαντιάγο Μπερναμπέου της Ρεάλ Μαδρίτης με 129,8 εκ., ενώ η πρώτη τριάδα κλείνει με την Μπαρτσελόνα να εισπράττει 116,9 εκ. από το Καμπ Νου.

Η Άρσεναλ ωστόσο δεν είναι η μοναδική αγγλική ομάδα με ικανοποιητικά έσοδα από το γήπεδό της, αφού στην πρώτη δεκάδα συναντά κανείς και τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4η), Τσέλσι (5η), Λίβερπουλ (8η) αλλά και Μάντσεστερ Σίτι (9η).

Δείτε τη σχετική λίστα:

1.  Έμιρειτς (Άρσεναλ)  132 εκ. ευρώ

2.  Σαντιάγο Μπερναμπέου (Ρεάλ Μαδρίτης) 129,8 εκ. ευρώ

3.  Καμπ Νου (Μπαρτσελόνα) 116,9 εκ. ευρώ

4.  Ολντ Τράφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) 114 εκ. ευρώ

5.  Στάμφορντ Μπριτζ (Τσέλσι) 93,1 εκ. ευρώ

6.  Αλιάντς Αρένα (Μπάγερν Μονάχου) 89,8 εκ. ευρώ

7.  Παρκ ντε Πρενς (Παρί Σεν Ζερμέν) 78 εκ. ευρώ

8.  Άνφιλντ (Λίβερπουλ) 75 εκ. ευρώ

9.  Έτιχαντ (Μάντσεστερ Σίτι) 57 εκ. ευρώ

10. Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ (Ντόρτμουντ) 54.2 εκ. ευρώ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ