aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕπέστρεψε στις νίκες και στην τετράδα η Γουέστ Χαμ!

Επέστρεψε στις νίκες και στην τετράδα η Γουέστ Χαμ!

Στις νίκες επέστρεψε η Γουέστ Χαμ η οποία έπιασε τετράδα, επικρατώντας 1-0 της Μπράιτον.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Σούτσεκ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης και έφτανε και περίσσευε για να χαρίσει τη νίκη στα «σφυριά».

Στο άλλο ματς, η Σαουθάμπτον ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Λέστερ. Ο Μπέντναρεκ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 23’ ο Έβανς ισοφάρισε το παιχνίδι κάνοντας το 1-1. Ο Άνταμς στο 34’ πέτυχε το 2-1, με την Σαουθάμπτον να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Το δεύτερο ημίχρονο άργησε να ξεκινήσει περίπου 12 λεπτά, λόγω ενός συμβάντος με οπαδό που έχασε τις
αισθήσεις του στις κερκίδες.

Η Λέστερ μπήκε με φόρα στο δεύτερο μέρος με τον Μάντισον στο 49’ να ισοφαρίζει σε 2-2, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η Γουλβς κόλλησε στο 0-0 με την Μπέρνλι, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να πιάσουν την Άρσεναλ στην 5η θέση και τους φιλοξενούμενους να μένουν στα χαμηλά της βαθμολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ