aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕπέστρεψε και… ξενέρωσε τη Γουλβς η Νιούκαστλ!

Επέστρεψε και… ξενέρωσε τη Γουλβς η Νιούκαστλ!

Ανώμαλη προσγείωση στο ”St James’ Park” για τη Γουλβς!

Οι «λύκοι» πήγαν στον αγγλικό Βορρά, προκειμένου να συνεχίσουν κόντρα στην ντεφορμέ Νιούκαστλ τα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη τους απέναντι στην Άστον Βίλα και να παραμείνουν στο «κόλπο» της Ευρώπης, αλλά οι «καρακάξες» τούς τη χάλασαν!

Με ένα πέναλτι του Κρις Γουντ στο 72′, η Νιούκαστλ επικράτησε 1-0, στερώντας από την ομάδα των Ζοσέ Σα και Ποντένσε τη δυνατότητα να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την 6η θέση! Η Γουλβς έμεινε στους 49 βαθμούς και την 8η θέση, αλλά και στο -2 από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ, που έχουν δύο και ένα ματς λιγότερα αντίστοιχα.

Ουσιαστικά, η ήττα αυτή βάζει «ταφόπλακα» στα όνειρα των «λύκων» για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο», έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε στην Premier League.

Στο 23ο λεπτό, το γκολ του ο Γουντ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην ανάπαυλα με το ισόπαλο 0-0, χωρίς να έχουν δημιουργήσει καμία κλασική ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 71′, τελικά, βρήκαν την ευκαιρία τους, με τον πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, να ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Κρις Γουντ και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Νεοζηλανδός επιθετικός σημάδεψε σωστά για το 1-0, που παρέμεινε ως το φινάλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ