aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕπεισόδιο Ράσφορντ με οπαδούς της Μάντσεστερ - Η χειρονομία και οι εξηγήσεις του (vid)

Επεισόδιο Ράσφορντ με οπαδούς της Μάντσεστερ – Η χειρονομία και οι εξηγήσεις του (vid)

Η κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέχει πολύ από το να θεωρείται ιδεατή. Ο κόσμος «βράζει» μετά από τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο στο Champions League, που ήρθε να προστεθεί στις άλλες φετινές αποτυχίες.

Μετά τον αγώνα ο Μάρκους Ράσφορντ, καθώς αποχωρούσε από το «Ολντ Τράφορντ» ήρθε αντιμέτωπος με ύβρεις και αποδοκιμασίες σε βάρος του. Ο ίδιος έχασε την ψυχραιμία του, πήγε να κινηθεί εναντίον τους αλλά με παρέμβαση ανδρών ασφαλείας απομακρύνθηκε κι έκανε μια χειρονομία προς το πλήθος.

Ο Άγγλος επιθετικός έδωσε τη δική του εξήγηση για ό,τι συνέβη μέσα από γραπτή δήλωση. «Αυτό το βίντεο μπορεί να οδηγήσει σε ανακριβή συμπεράσματα. Εδώ κι εβδομάδες με παρενοχλούν, απειλούν, αμφισβητούν και χθες έχασα τον έλεγχο. Είμαι άνθρωπος. Όταν ακούς και διαβάζεις όλα αυτά τα πράγματα εναντίον σου καθημερινά επηρεάζεσαι. Κανένας δεν είναι πιο αυστηρός με την απόδοσή μου από μένα.

Όμως αυτό το βίντεο είναι αποσπασματικό. Με παρενοχλούσαν από την πρώτη στιγμή που έφυγα από το γήπεδο και δεν έβαλαν στο στόχαστρο μόνο την απόδοσή μου. Έψαχναν μια κακή αντίδραση από μένα και τα τηλέφωνα ήταν έτοιμα να την καταγράψουν. Θα έπρεπε να τους αγνοήσω και να φύγω, έτσι; Θέλω να ξεκαθαρίσω δύο πράγματα: Πρώτον, ότι είπα σε αυτόν που με έβριζε να έρθει να μου τα πει κατά πρόσωπο και, δεύτερον, χρησιμοποίησα το δάχτυλό μου για να τον φωνάξω στο μέρος μου να μου τα πει. Δεν έκανα χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο. Είμαι εκνευρισμένος και απογοητευμένος. Αυτό που έκανα ήταν ανόητο, αλλά είμαι άνθρωπος και ενήργησα έτσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ