aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΕντός της ημέρας ο Κουτίνιο στη Βαρκελώνη

Εντός της ημέρας ο Κουτίνιο στη Βαρκελώνη

Η Μπαρτσελόνα τα έχει βρει σε όλα με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Κουτίνιο έναντι 160 εκατομμυρίων ευρώ και απομένουν απλά οι λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση του deal. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία θέλουν τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται άμεσα με τον Βραζιλιάνο άσο να ταξιδεύει στη Βαρκελώνη. Όπως αναφέρει η AS ο Κουτίνιο θα πάρει το αεροπλάνο το βράδυ του Σαββάτου και αναμένεται να δώσει το «παρών» στις εξέδρες του Καμπ Νου για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Λεβάντε.

Τη δεδομένη στιγμή και αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει, ο Κουτίνιο θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την Μπαρσελόνα τη Δευτέρα υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Έτσι, ο τεχνικός των Μπλαουγκράνα θα μπορεί να υπολογίζει τον Βραζιλιάνο είτε για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στη Θέλτα, είτε για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ