aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕνδιαφέρει και την Λίβερπουλ ο Ρενάτο Σάντσες

Ενδιαφέρει και την Λίβερπουλ ο Ρενάτο Σάντσες

Μέχρι πριν από μερικές ημέρες η Άρσεναλ και η Νιούκαστλ συνδέονταν σε μεγάλο βαθμό με το όνομα του Ρενάτο Σάνστες, ως υποψήφιοι αγοραστές του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, από την Λιλ, έναντι περίπου 30 εκατομμυρίων λιρών.

Ο ίδιος μάλιστα είχε φροντίσει να επιβεβαιώσει τα εν λόγω δημοσιεύματα, όντας μη αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Αγγλία, όπου παρά το νεαρό της ηλικίας του, πρόλαβε να… περάσει, έχοντας να θυμάται ένα ιδιαίτερα «μέτριο» ποδοσφαιρικό του διάστημα στην Σουόνσι που εν τέλει υποβιβάστηκε.

Ωστόσο, οι «κανονιέρηδες» και οι «καρακάξες», δεν αποτελούν τις μοναδικές ομάδες που ασχολούνται με τον Ρενάτο Σάντσες, καθώς αισίως οι Άγγλοι αναφέρουν πως και η Λίβερπουλ εξετάζει την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Η τιμή του αξιώνεται στα 34 εκατομμύρια λίρες, η Λιλ τον υπολογίζει αλλά θα ήθελε να δει τα ταμεία της να «φουσκώνουν», και κάπως έτσι ο Ρενάτο Σάντσες μοιάζει πιθανό να επιστρέψει στην Premier League. Μένει να δούμε αν θα αποτελέσει την πρώτη «μεγάλη» μετεγγραφή της Νιούκαστλ, αν θα πλαισιώσει τους Τσάκα, Παρτέι, Λοκόνγκα και Ελνένι στην Άρσεναλ ή αν θα συμπληρώσει ιδανικά τους Φαμπίνιο, Τιάγκο και Χέντερσον στην «κόκκινη» πλευρά του Λίβερπουλ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ